Reageren op Google+ Events vanuit Gmail en andere kleine updates

Google heeft het makkelijker gemaakt om binnen Gmail te reageren op uitnodigingen voor evenementen die zijn aangemaakt op het sociale netwerk. In de mail over het evenement kun je aangeven of je wel of niet aanwezig zult zijn en tevens kun je een reactie achterlaten, dit alles zonder Gmail te hoeven verlaten. Op deze manier kunnen tevens direct vanuit Gmail foto's worden toegevoegd en er kan op een +1 knop worden geklikt.

De mogelijkheid om evenementen aan te maken op het sociale netwerk en hier mensen voor uit te nodigen werd in juni dit jaar geïntroduceerd. Dit kan via het menu item Events.

Andere updates

Dan zijn er nog een aantal andere kleine updates doorgevoerd binnen Google+ opgemerkt door Googleplusworld.nl. Als eerste kun je nu zien zodra je de details van een foto gaat bekijken hoe vaak de foto in totaal al is bekeken. Als tweede is er een nieuwe knop toegevoegd om mensen die deelnemen aan een Hangout-on-Air er eenvoudig uit te gooien. De knop staat direct onder het beeld van de desbetreffende gebruiker en na het klikken op de knop volgt tevens direct de vraag of je deze persoon ook wilt blokkeren.

Lees meer over: , ,