Push notificaties Twitter voor iPhone

In de App store is een nieuwe versie van de officiële applicatie van Twitter te downloaden. Er zijn een aantal nieuwe features doorgevoerd waaronder de ondersteuning voor push notificaties. Dat betekent dat er ingesteld kan worden dat je een melding op je scherm te zien krijgt op het moment dat iemand je aanspreekt (@mentions), als je genoemd wordt in een tweet of als je een direct message ontvangt.

In principe krijg je deze meldingen alleen als mensen die je volgt je vermelden in een tweet maar daarnaast kan er ook ingesteld worden dat je meldingen krijgt van alle gebruikers die je vermelden in een tweet.

Aanvullend daarop kan er ingesteld worden dat deze meldingen via SMS worden verstuurd. Om dit in te stellen ga naar twitter.com/devices en stel hier je mobiele telefoon in. Zodoende hoef je dus geen belangrijke tweets meer te missen en kan je direct reageren op de berichten. Nu alleen nog op de iPhone maar later zal de push-functionaliteit ook voor Android en Windows Phone verschijnen.

Lees meer over: , , ,