Publieke preview Windows Blue zal eind juni beschikbaar zijn

windows_8_blue Microsoft zal de publieke preview van Windows Blue tijdens de Build developer conferentie gaan presenteren zo blijkt uit informatie afkomstig van diverse bronnen bekend met de plannen van het bedrijf. De Build conferentie georganiseerd door Microsoft zelf zal gaan plaatsvinden op 26, 27 en 28 juni in het Moscone Center in San Francisco.

Tijdens deze dagen zal het bedrijf onder andere gaan praten over de toekomst van Windows, Windows Server, Windows Azure, Visual Studio en dus ook over de publieke preview van Windows Blue gericht op enthousiastelingen en ontwikkelaars. Eerder deze week bevestigde Microsoft al de codenaam Windows Blue waarbij direct werd aangegeven dat de uiteindelijke update deze naam waarschijnlijk niet zal gaan krijgen. Ook lekte er afgelopen weekend een testversie van Windows Blue uit op internet waardoor er inmiddels al enkele nieuwe features die komen met de update bekend zijn geworden.

Er zal een enkele preview uit gaan komen voor het grote publiek waarna de definitieve versie later dit jaar, mogelijk tegen het einde van de zomer al zal gaan verschijnen.

Lees meer over: ,