Prototype iPad 1 met twee dockconnectors voor minstens 4800 dollar

Zoals bekend heeft de iPad altijd een enkele dockconnector gehad maar het had niet veel gescheeld of de iPad had er twee gehad. Want Apple had in eerste instantie het plan om een tweede dockconnector toe te voegen, hier waren in 2010 al geruchten over en dat Apple dit ook van plan was wordt nu bevestigd door een prototype van voor de introductie van de eerste iPad die op eBay wordt aangeboden. Het is natuurlijk wel de vraag in hoeverre het om een echt prototype van de iPad gaat maar dit lijkt wel het geval te zijn.

4800 euro

Mocht je geïnteresseerd zijn in het apparaat moet je er wel iets voor over hebben want momenteel staat de prijs al op een slordige 4800 dollar wat iets meer dan 3800 euro is. En voor die prijs heb je nog niet eens een volledig werkende iPad want het touch screen werkt niet, iets wat toch wel handig is over het algemeen :-). Verder draait iOS hier niet op maar SwitchBoard, diagnostische software van Apple zoals ook te zien op de foto.

De veiling, hier te vinden, duurt op het moment van schrijven nog iets meer dan 9 uur, degene die 10.000 euro over heeft voor het apparaat mag deze direct ophalen en hoeft niet te wachten tot het einde. Je bent in ieder geval goedkoper uit als je een iPad 3 koopt.

Lees meer over: ,