Programma Facebook conferentie F8 aangekondigd

Op 30 april aanstaande zal Facebook voor het eerst weer de eigen F8-conferentie organiseren sinds 2011. De dag zal net als drie jaar geleden starten met een keynote van Mark Zuckerberg gevolgd door meer dan twintig technische sessies in de middag. De conferentie werd in 2011 aanvankelijk geopend door komiek Andy Samberg die zich voordeed als de oprichter van het sociale netwerk. Na het introduceren van een aantal bijzondere nieuwe features kwam Mark Zuckerberg alsnog zelf op het podium, een video hiervan zie je hierboven. Na alle sessies zal de dag worden afgesloten met een feest.

Alle keynotes en andere sessies kunnen op 30 april live op internet gevolgd worden via een livestream. Om een herinnering te ontvangen zodra de livestream start kun je een e-mailadres invoeren op deze pagina. De presentaties en sessies zijn onderverdeeld in vier thema’s (hieronder), het complete programma is hier te vinden: fbf8.com/schedule.html

 • Build
  Leer hoe je Parse+ kunt gebruiken om mooie, schaalbare apps kunt bouwen voor ieder platform.
 • Grow
  Gebruik mobiele advertenties, push notificaties, en social sharing om het juiste publiek te vinden en ze aan je te binden.
 • Monetize
  We duiken in nieuwe tools en technologieën die je kunnen helpen om meer geld te verdienen op mobiel en het web.
 • Hacker Way
  Leer over de uitdagingen die op je pad komen bij het ontwikkelen en onderhouden van Facebok en kom erachter wat voor tools en projecten Facebook over de jaren open-source heeft gemaakt.
Lees meer over: