Probeer zelf experimentele homepage YouTube

YouTube experimenteert momenteel met een geheel nieuwe homepage. Alle donkeren kleuren zijn er uit gehaald en wit of lichtgrijs gemaakt. Aan de linkerkant worden alle abonnementen getoond waarbij er achter elk kanaal het aantal recent toegevoegde video's staat, bovenaan staat in in het geval van veel abonnementen een klein zoekveld om snel een abonnement in het overzicht op te kunnen zoeken.

De kolom aan de linkerkant bevat verder niet meer de links die verwijzen naar verschillende onderdelen zoals Trends, Muziek en Amusement en ook worden er geen suggesties voor kanalen om te volgen meer getoond. In het overzicht in het midden worden thumbnails van video's in sommige gevallen groter getoond en de gebruiker wordt hier meer uitgelicht. Het is daarnaast ook mogelijk om een video in de feed te verbergen.

Zelf uitproberen

Om zelf de nieuwe homepage van YouTube uit te proberen ga als eerste naar de homepage van YouTube en open daarna in Google Chrome hulpprogramma's voor ontwikkelaars door Ctrl + Shift + J in te drukken, in Firefox druk Ctrl+Shift+K en in Internet Explorer druk op F12 en kies daarna voor Console. Plak vervolgens de onderstaande code en druk op Enter waarna de experimentele homepage van YouTube direct in beeld komt.

document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=nH7tBenIlCs; path=/; domain=.youtube.com";window.location.reload();

Lees meer over: ,