Preview Windows 8.1 verloopt in januari

Preview Windows 8.1 verloopt in januari

In een kort bericht heeft Kathleen Molosky van Microsoft laten weten dat de preview van Windows 8.1 definitief in januari zal verlopen. De previewversie van Windows 8.1 werd eind juni gepresenteerd door het bedrijf tijdens de eigen Build developer conferentie.

Het is echter nog niet duidelijk op welke dag in januari de preview zal verlopen, ook is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren nadat de deadline is verstreken. Nadat de preview van Windows 8 zelf was verlopen werd er continue een melding getoond met het verzoek om een nieuwe sleutel in te voeren en de computer werd om het uur opnieuw opgestart.

De definiteive versie van Windows 8.1 werd op 17 oktober dit jaar uitgebracht door Microsoft als gratis update voor alle gebruikers van Windows 8. Windows 8.1 brengt een groot aantal verbeteringen met zich mee waaronder een startknop die weer is toegevoegd aan de desktopweergave. Gisteravond was er nog het bericht dat Microsoft met de volgende update mogelijk weer het Menu Start gaat toevoegen aan het besturingssysteem.

Lees meer over: ,