Posterous introduceert optie om berichten te exporteren

PosterousHet was begin maart toen de aankondiging van Twitter kwam dat de microblogdienst Posterous had overgenomen, oorspronkelijk opgericht in 2008 door Sachin Agarwal en vergelijkbaar met Tumblr. Op dat moment werd er aangegeven dat er niets zou gaan veranderen voor alle bestaande gebruikers en ook werd er aangeven dat er een mogelijkheid zou gaan komen om content te kunnen exporteren, dit voor gebruikers die na aanleiding van de overname graag zouden willen overstappen op een ander platform.

Het heeft bijna 9 maanden geduurd maar Posterous heeft nu aangekondigd dat de mogelijkheid om content te exporteren nu beschikbaar is voor alle gebruikers van het platform. Exporteren is eenvoudig en kan door te gaan naar posterous.com/#backup. Door hier op de knop 'Request Backup' te klikken komt er een popup in beeld ter bevestiging.

backup_posterous

Je krijgt daarna niet direct de backup maar je ontvangt een e-mail zodra de backup klaar is en gedownload kan worden op het net genoemde adres. Het ZIP-bestand bevat al je geplaatste berichten (HTML) inclusief alle foto's en video's geĆ¼pload naar Posterous.

backup_posterous_html_def

Lees meer over: ,