Poke van Facebook stoot Google Maps van eerste plaats in App Store

Facebook Poke Het gaat bijzonder snel met de applicatie Poke van Facebook voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Vrijdagavond introduceerde Facebook de applicatie die in slechts twaalf dagen is gemaakt waar onder andere CEO Mark Zuckerberg bij heeft geholpen.

Nu 24 uur later heeft Poke in de Verenigde Staten de eerste plaats al weten te pakken in de lijst met meest populaire gratis applicaties in de App Store van Apple. Qua waardering heeft de applicatie van 3,5 gekregen op een schaal van 5 en dit is precies gelijk aan de waardering van Snapchat, verschil is echter dat de waardering van Facebook een gemiddelde is van 241 stemmen waar het bij Snapchat gaat om meer dan 6000 stemmen. Doordat Facebook nu op de eerste plaats staat is Google Maps voor iOS van de eerste plaats afgestoten, Google Maps heeft echter wel weer een betere waardering.

In Nederland gaat het nog niet zo snel met de nieuwe applicatie van Facebook, in de Nederlandse App Store staat de applicatie momenteel op de vijfde plaats met een waardering van 2,5, gebaseerd op 8 beoordelingen. In de Nederlandse lijst staat NU.nl op de eerste plaats en komt Google Maps op plaats drie. Snapchat komt niet in de lijst voor.

facebook_poke_app_store

Lees meer over: , , , , ,