Pinterest voor Google Chrome voegt Pin-it knop toe aan elke afbeelding op elke website

Pinterest voor Google Chrome voegt Pin-it knop toe aan elke afbeelding op elke website

Recent heeft Pinterest een nieuwe versie van de extensie voor Google Chrome uitgebracht waarmee het pinnen van afbeeldingen een stuk eenvoudiger is geworden. Na het installeren van de extensie zal er automatisch op elke afbeelding op elke website een button van Pinterest worden getoond zodra je met de muis op een afbeelding gaat staan.

pinterest_chrome_pinit_button

Indien je niet wilt dat er altijd een button verschijnt op elke afbeelding dan kan dit uitgeschakeld worden. Dit kan gedaan worden door in Google Chrome rechtsboven met de rechtermuisknop op de knop van Pinterest te klikken. Klik hier dan op het menu item Opties. Er opent dan een nieuw tabblad met de optie om de hoverknoppen te verbergen.

Aanvullend op de bovenstaande toegevoegde feature is Pinterest ook nu standaard beschikbaar onder de rechtermuisknop. Zodra je met de rechtermuisknop op een afbeelding klikt zal er in het menu een optie staan om de afbeelding te pinnen op Pinterest.

pinterest_chrome_pinit_muis

De twee features zijn eerst alleen beschikbaar in de extensie voor Google Chrome, het digitale prikbord zal op een later moment gaan kijken naar extensies voor andere browsers.

Lees meer over: