Pinterest voegt notificaties toe aan mobiele applicaties

Pinterest heeft zowel een nieuwe versie van de applicatie voor de iPhone en de iPad uitgebracht als een nieuwe versie van de applicatie voor Android. Aan de applicaties heeft het digitale prikbord notificaties toegevoegd. Zodoende kan er bekeken worden wie er heeft gereageerd op je eigen geplaatste pins of wie je heeft genoemd. Heb je hier nog niet genoeg aan dan is er de toevoeging van pushnotificaties om altijd op de hoogte te blijven van hetgeen wat zich allemaal afspeelt op Pinterest zonder de app te hoeven openen.

pinterest_mobiel_notificaties

Verder is het mogelijk om vrienden makkelijk te plaatsen in een bericht. Om een vermelding naar een andere gebruiker te plaatsen begin je met het plaatsen van een @ en het typen van de naam van de betreffende gebruiker, daarna kan de gewenste persoon worden gekozen in het getoonde overzicht en diegene zal een notificatie ontvangen.

pinterest_mobiel_mentions

Als laatste is de zoekfunctie aangepast. Met de update zal het zo zijn dat zodra je begint met het typen van een zoekopdracht er automatisch een aantal suggesties worden getoond. Daarnaast worden er recent uitgevoerde zoekopdrachten getoond tussen de suggesties zodat je eenvoudig dezelfde zoekopdracht op je mobiel opnieuw kunt uitvoeren. Verwijderen van deze opgeslagen zoekopdrachten kan via de instellingen.

pinterest_mobiel_search

Pinterest voor iOS vind je hier, Pinterest voor Android download je hier.

Lees meer over: , , , ,