Pinterest nu in het Nederlands en Duits beschikbaar

Sinds begin deze maand is het digitale prikbord Pinterest voor iedereen wereldwijd beschikbaar zonder dat hiervoor een uitnodiging is vereist. De volgende stap voor het sociale netwerk is om de website beschikbaar te gaan maken in nieuwe talen. Pinterest was al beschikbaar in het Spaans en in het Portugees en nu is de volledige website ook in het Nederlands beschikbaar. Naast Nederlands is ook Duits toegevoegd.

Om de taal te wijzigen naar het Nederlands ga binnen Pinterest rechtsboven op je eigen gebruikersnaam staan en kies Settings. Kies dan achter Language voor Nederlands.

"We doen ons best om van Pinterest een plaats te maken om je dromen uit te laten komen en alle dingen die je inspireren te verzamelen, welke taal je ook spreekt. We kondigen dan ook graag aan dat we vanaf vandaag Pinterest in twee nieuwe talen aanbieden: Duits en Nederlands! Door steeds meer talen aan te bieden kunnen we ook meer mensen ontvangen op Pinterest. We vragen je om je mening over de vertalingen hier te geven. We willen de community bedanken, die hun feedback heeft gegeven en ons geholpen hebben voor iedereen meer talen beschikbaar te maken." aldus Pinterest.

Lees meer over: