Pinterest maakt het zoeken naar recepten makkelijker

Pinterest maakt het zoeken naar recepten makkelijker

Begin vorig jaar nam Pinterest het bedrijf Punchfork over en daar zijn nu de eerste resultaten van terug te zien. Punchfork was een website gespecialiseerd in het verzamelen van recepten die werden gerangschikt op basis van gegevens van Facebook en Twitter.

Het gaat om een toevoeging aan de zoekfunctie en dat is het makkelijker kunnen zoeken naar recepten. Zodra je als gebruiker zoekt naar bepaalde ingrediënten of recepten dan staan er aan de linkerkant enkele nieuwe filters om de zoekresultaten verder te verfijnen.

Zo kan er bijvoorbeeld eenvoudig worden gefilterd op alleen vegetarisch of alleen glutenvrij. Door op 'Alle recepten' te klikken komen alleen de recepten in beeld en worden de andere zoekresultaten verborgen. Na het openen van een zoekresultaat zal de afbeelding worden getoond met eronder de titel en uiteraard het bijbehorende recept.

De nieuwe filters zijn per direct beschikbaar op de desktopversie van Pinterest en zullen later worden toegevoegd aan de mobiele apps van het digitale prikbord. De nieuwe feature werd overigens gemaakt door de voormalig directeur van Punchfork, Jeff Miller.

pinterest_recepten

Lees meer over: