Picasa Web Albums: Niet vermelde galerij

Google heeft een manier toegevoegd aan Picasa Web Albums om bepaalde albums te kunnen delen met specifieke personen. Zodra je naar de tab 'Mijn foto's' gaat staan hier nu twee verschillende links bovenaan de pagina, dit zijn: 'Openbare galerij' en 'Niet vermelde galerij'. Normaal gesproken als iemand je fotogalerij bezoekt dan worden alleen openbare beschikbare albums getoond. Met behulp van deze nieuwe optie kunnen alle openbare albums gedeeld worden en daarbij ook niet-vermelde albums die men normaal niet zou zien. Om dit mogelijk te maken moet je de URL delen. In de URL staat een verificatiesleutel die via de instellingen gereset kan worden.

Lees meer over: ,