Persoonlijke hotspot iPhone, iPad voor alle klanten T-Mobile

Goed nieuws voor iedereen met een iPhone of iPad en een abonnement bij T-Mobile. Met het uitkomen van de nieuwe versie van iOS maakt T-Mobile namelijk ‘Persoonlijke hotspot’ (tethering) mogelijk voor alle klanten met een iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2 en de nieuwe iPad. Met deze functie kan de mobiele internet verbinding van een iPhone of iPad eenvoudig gedeeld worden met andere apparaten, handig op bijvoorbeeld momenten dat er geen vaste internetverbinding beschikbaar is.

T-Mobile zal geen extra kosten rekenen voor het gebruik van Personal hotspot, klanten kunnen gebruik maken van het bestaande data-abonnement van de iPhone of iPad.

Het is dus wel vereist om iOS 6 te installeren om gebruik te kunnen maken van deze functie, klanten met een iPhone 3G of een iPad 1 kunnen zodoende hier geen gebruik van maken omdat iOS 6 niet beschikbaar is voor deze apparaten. Na het updaten van iOS 6 is de functie te vinden door te gaan naar de Instellingen. Hier kan gekozen worden voor 'Persoonlijke hotspot' en op de pagina die volgt kan de functie ingeschakeld worden. Eronder komt dan automatisch een wachtwoord in beeld die ingevoerd moet worden op andere apparaten om verbinding te kunnen maken, dit kan gewijzigd worden naar wens.

Lees meer over: , ,