PendingLarry account op Twitter na uitlekken kwartaalcijfers Google

Eerder vanavond lekte per ongeluk de kwartaalcijfers van Google over het derde kwartaal uit op internet, volgens Google omdat drukker RR Donnelly de cijfers zonder toestemming had verzonden met als gevolg dat ze op de website van beurstoezichthouder SEC verschenen. Wat echter al snel opviel was dat in de documenten een regeltje stond 'Pending Larry Quote' wat als effect had dat iemand direct een account PendingLarry op Twitter opende. Het parodie-account is zogenaamd van CEO Larry Page en in de bio staat 'My bio is pending', op het moment van schrijven heeft het account al ruim 1000 volgers.

Een aantal berichten: "To be fair, we released our earnings yesterday afternoon on Google Plus.", "Taking YouTube offline for a bit, our way of ensuring our earnings call doesn't accidentally leak." en "An early release...I...I swear that's never happened before".

Google Doodle

Overigens was er ook iemand die de onderstaande doodle maakte na aanleiding van het lekken van de documenten ter vervanging van het Moby Dick logo van vandaag.

Lees meer over: