Pagina’s Google+ nu te beheren door meerdere gebruikers

Zoals Google eerder beloofde wordt nu de mogelijkheid uitgerold waarmee meerdere gebruikers om een pagina te beheren ingesteld kunnen worden. Een toevoeging die bijzonder handig is voor bedrijven waar meerdere mensen verantwoordelijk zijn voor het beheer van een pagina, maximaal kunnen er 50 gebruikers aangewezen worden als beheerder. Het instellen kan door naar rechtsboven naar de instellingen van de pagina te gaan en vervolgens aan de rechterkant te kiezen voor "Managers". Vul vervolgens dan hier het mailadres in van degene die je wilt toevoegen als beheerder en klik daarna op Invite.

Ingestelde beheerders zijn altijd hier weer te verwijderen, het eigendom van een pagina overdragen aan een andere gebruiker is een feature die volgend jaar nog zal gaan volgen.

Op de pagina zelf zal Google nu zowel het totale aantal mensen die de pagina volgen plus het totale aantal +1's combineren tot een enkel getal direct te zien onder de foto.

Stream

Dan zijn er nog een aantal andere verbeteringen die worden doorgevoerd zo net voor de aankomende feestdagen. Als eerste komt er een nieuwe slider specifiek boven het overzicht met berichten van een kring te staan. Hiermee is te bepalen hoeveel berichten van de mensen binnen de kring getoond moeten worden in de reguliere stream.

Als je dus veel mensen hebt toegevoegd aan diverse kringen dan kan het aantal berichten dat je normaal in beeld ziet op deze manier handig worden teruggeschroefd.

Hangouts

Er is een nieuwe instelling toegevoegd aan de Hangouts die speciaal gericht is op langzame verbindingen. De optie is bedoeld voor diegene die graag willen deelnemen aan een hangout maar gebruik moeten maken van een langzame verbinding, bijvoorbeeld in een hotel. Na het instellen worden onder andere de live thumbnails onderaan het venster niet meer getoond en de video resolutie wordt teruggeschroefd.

Locatie

Dan is er nog aan de zoekfunctie een nieuwe filter toegevoegd. Bovenaan de zoekresultaten staat 'Overal vandaan'. Na het klikken hierop kan er een plaatsnaam zoals Amsterdam ingevoerd worden zodat de resultaten worden gefilterd op basis van locatie.

Overig

De notificaties zijn aangepast die je ziet als je op de teller bovenin klikt. Hier zijn nu sneak preview's aan toegevoegd en als laatste is de viewer om foto's te bekijken vernieuwd.

Lees meer over: ,