Overzicht Google Logo’s november 2013

Overzicht Google Logo’s november 2013

Het is vandaag 1 december en dus tijd voor het overzicht met logo's geplaatst door Google in de afgelopen maand. In de maand november plaatste het bedrijf de nodige logo's waaronder enkele geanimeerde kunstwerkjes. Er werden 32 logo's geplaatst door Google.

Wat betreft de geanimeerde logo's afgelopen maand sprong het logo gemaakt ter ere van de Britse sciencefictionserie Doctor Who er echt uit. Het ging om een heus spel bestaande uit vijf verschillende levels. Het was de bedoeling om door de levels uit te spelen de letters van Google weer allemaal terug te vinden. Dat het logo werd gemaakt was omdat de serie precies vijftig jaar bestond. In totaal was het logo meer dan 36 uur te zien op de homepage van de zoekmachine waaronder op Google.nl. Meer achtergrondinformatie lees je hier.

Dan was er afgelopen donderdag nog een geanimeerd logo te zien op de Amerikaanse homepage van Google die in het teken stond van Thanksgiving. Het ging om een uitgebreide video dit keer. Ook was er een uitgebreid geanimeerd logo vanwege de geboortedag van de psychiater Hermann Rorschach, de uitvinder van de inktvlektest. Wat betreft Google.nl was er afgelopen maand een logo te zien vanwege Kinderdag, een dag die eigenlijk nooit echt uitgebreid gevierd wordt in Nederland maar wel in andere landen.

Updates ontvangen

Wil je automatisch op de hoogte worden gebracht van nieuwe logo's dan kun je terecht op Twitter, Facebook en Google+. Daarnaast is er ook een nieuwsbrief die maximaal één keer per week wordt verstuurd met een overzicht van alle doodles die sinds de laatste nieuwsbrief zijn geplaatst. Inschrijven voor de Doodles nieuwsbrief kan op deze pagina.

Google Doodle

Veterans Day
11 november - Veterans Day

Lees meer over: ,