Overzicht Google Logo’s maart 2014

Overzicht Google Logo’s maart 2014

Hieronder het overzicht met alle logo's geplaatst door Google in maart. Afgelopen maand werden er drie geanimeerde logo's geplaatst. Het eerste geanimeerde logo werd geplaatst op 8 maart en dit kleurrijke logo stond in het teken van Internationale Vrouwendag. De doodle, die ook was te zien op de Nederlandse homepage van Google, bestond uit een video met meer dan 100 vrouwen waaronder de eerste vrouwelijke president van Litouwen, Dalia Grybauskaite, Dora the Explorer en biologe Christine Van Broeckhoven uit België.

Op 20 maart was er op de Nederlandse homepage van de zoekmachine een volgend geanimeerd logo te zien en deze stond in het teken van het begin van de lente. Tegelijkertijd werd er in diverse andere landen een vergelijkbaar geanimeerd logo geplaatst maar dan in het teken van het begin van de herfst, dit logo zal later dit jaar op Google.nl te zien zijn. Verder werden er afgelopen maand diverse logo's geplaatst in het teken van lokale verkiezingen en was er een logo om autocoureur Ayrton Senna te eren.

Updates ontvangen

Wil je automatisch op de hoogte worden gebracht van nieuwe logo's dan kun je terecht op Twitter, Facebook en Google+. Daarnaast is er ook een nieuwsbrief die maximaal één keer per week wordt verstuurd met een overzicht van alle doodles die sinds de laatste nieuwsbrief zijn geplaatst. Inschrijven voor de Doodles nieuwsbrief kan op deze pagina.

Google Doodle

Holifeest
17 maart - Holifeest

Lees meer over: ,