Overzicht Google Logo’s januari 2014

Overzicht Google Logo’s januari 2014

Hieronder het eerste overzicht van dit jaar met logo's geplaatst door Google. Het gaat om alle doodles die werden geplaatst in de maand januari. Het eerste logo geplaatst stond uiteraard in het teken van Nieuwjaarsdag, de cijfers 2014 dansend op de dansvloer met een grote discobal boven zich. Het cijfer drie stond uitgeput aan de zijkant toe te kijken.

Het eerste en tevens enige logo afgelopen maand te zien op de Nederlandse homepage van Google was een logo die in het teken stond van de geboortedag van Dian Fossey. Zij was een etholoog en mammaloog die jarenlang gorillagroepen observeerde in de bergwouden van Rwanda. Van haar leven werd een film gemaakt, Gorillas in the mist.

Echt uitgebreide interactieve logo's werden afgelopen maand niet geplaatst. Het logo vanwege Nieuwjaarsdag betrof een geanimeerd logo en gisteren was op de Chinese homepage nog een simpel geanimeerd logo te zien. Het ging om een meisje op een hobbelpaard vanwege het jaar van het Paard. Het volledige overzicht bekijk je hieronder.

Updates ontvangen

Wil je automatisch op de hoogte worden gebracht van nieuwe logo's dan kun je terecht op Twitter, Facebook en Google+. Daarnaast is er ook een nieuwsbrief die maximaal één keer per week wordt verstuurd met een overzicht van alle doodles die sinds de laatste nieuwsbrief zijn geplaatst. Inschrijven voor de Doodles nieuwsbrief kan op deze pagina.

Lees meer over: ,