Overzicht Google Logo’s december 2013

Overzicht Google Logo’s december 2013

Afgelopen zondag zag je hier het overzicht met de beste logo's van Google geplaatst in 2013, hieronder het overzicht met alle logo's geplaatst door Google in december.

Het meest uitgebreide logo van afgelopen maand was een werkende Kruiswoordpuzzel die alleen op de Amerikaanse homepage van de zoekmachine werd geplaatst, deze doodle werd ook opgenomen in de top 10 van 2013. De aanleiding was het 100-jarig bestaan van de Kruiswoordpuzzel. Op 9 december werd een geanimeerd logo geplaatst op de Amerikaanse homepage vanwege de geboortedag van Grace Hopper, een Amerikaans wiskundige, pionierend informaticus, natuurkundige en officier (admiraal) van de marine.

Op de Nederlandse homepage werd de winter gestart met een geanimeerd logo, een gebreide handschoen. Google plaatste helaas geen doodle om Sinterklaas te vieren.

Updates ontvangen

Wil je automatisch op de hoogte worden gebracht van nieuwe logo's dan kun je terecht op Twitter, Facebook en Google+. Daarnaast is er ook een nieuwsbrief die maximaal één keer per week wordt verstuurd met een overzicht van alle doodles die sinds de laatste nieuwsbrief zijn geplaatst. Inschrijven voor de Doodles nieuwsbrief kan op deze pagina.

Google Doodle

Tweede Kerstdag
26 december - Kerst

Google Doodle

Eerste Kerstdag
25 december - Kerst

Google Doodle

Kerstavond
24 december - Kerst

Google Doodle

Winter 2013
21 december - Jaargetijden

Lees meer over: ,