Oranjekaart van Google met overzicht evenementen Koninginnedag

google_maps_oranjekaart

In samenwerking met het Nationaal Comité Inhuldiging organiseert Google al een serie Hangouts met een aantal Nederlandse ambassades wereldwijd waarmee ambassades kunnen laten zien wat er lokaal gebeurt. Naast het organiseren van deze Hangouts heeft Google in samenwerking met het Nationaal Comité Inhuldiging een Oranjekaart gemaakt.

Op de kaart kan snel bekeken worden welke festiviteiten er plaatsvinden in het gehele koninkrijk inclusief de in de Caraïben gelegen bijzondere gemeenten Saba, Sint Eustatius en Bonaire, en de in het Caraïbische gebied gelegen landen Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Aan de hand van de input van gemeenten is deze Oranjekaart gemaakt waarop je precies kunt zien welke evenementen in welke gemeente plaatsvinden met per evenement weer korte aanvullende informatie zoals aanvangstijden en toegangsprijzen.

De Google Maps kaart waarvan een screenshot hierboven is beschikbaar op de website MijnDroomVoorOnsLand.nl. Linksboven staan de knoppen Nederland en Antillen en rechtsboven de Oranjekaart staat een zoekveld om snel een gemeente op te zoeken.

Lees meer over: , ,