Opera Software neemt FastMail.FM over

Opera Software heeft voor een onbekend bedrag FastMail.FM overgenomen. Dit werd door FastMail bekend gemaakt in een blogbericht. Opera Software is bekend van de browser Opera en gevestigd in Noorwegen. FastMail.FM bestaat al meer dan 10 jaar en is een e-mailprovider gevestigd in Australië.

Het bedrijf zegt dat de overname goed is om verder door te kunnen ontwikkelen. De expertise van Opera op het gebied van (mobiele) browsers en de expertise van FastMail op het gebied van e-mail zijn een ideale combinatie om door te groeien.

Alle gebruikers krijgen een mailtje waarin de overname bekend wordt gemaakt en een link naar een pagina met meer informatie. Hier wordt gevraagd om akkoord te gaan met de overname en de bijbehorende gegevens door Opera.  Gebruikers die niet klikken op de 'I accept' knop worden op dezelfde manier behandeld als de mensen die wel akkoord gaan.

"Opera have clear plans for the future, and can help provide significantly more resources to build a bigger and better infrastructure and more features." aldus FastMail.

Lees meer over: ,