Onthulling iPad 2 op 2 maart – update

Het is de verwachting dat Apple volgende week woensdag, 2 maart meer details zal gaan bekend maken over de iPad 2 volgens All Things Digital. Hoewel niemand een officiele uitnodiging heeft gehad weet de website te melden dat de datum en de locatie in San Francisco zijn bevestigd.

De laatste tijd wordt er volop gespeculeerd over de iPad 2. De verwachting is dat de iPad 2 dunner zal zijn en uitgerust zal worden met twee camera's, eentje aan de voorkant voor video chat met Facetime en een camera aan de achterkant voor foto's en video's.

All Things Digital geeft daarnaast aan dat er nu gespeculeerd kan gaan worden of Steve Jobs wel aanwezig zal zijn op 2 maart gezien de gezondheid van de topman. Afgelopen week schoof Jobs nog wel aan bij President Barack Oboma. Dit was de eerste keer dat Jobs sinds dat hij met ziekteverlof ging zich in het openbaar liet zien.

Update

Apple heeft vandaag officiele uitnodigingen rondgestuurd voor een event op 2 maart waarmee waar het bedrijf waarschijnlijk dus de iPad 2 zal gaan presenteren. In de uitnodiging is in ieder geval een afbeelding van een iPad te zien.

Lees meer over: ,