Onduidelijk of en wanneer Surface naar Nederland komt

Het blijft nog altijd onduidelijk of de nieuwe tablet van Microsoft op 26 oktober ook in Nederland te koop zal zijn, het blijft zelfs nog onduidelijk of het apparaat überhaupt naar Nederland gaat komen. Ondanks de onduidelijkheid heeft het bedrijf het product wel toegevoegd aan de Nederlandse website en diverse andere lokale sites, het apparaat is te vinden door te klikken op het menu item Producten. Echter na het klikken op de link wordt de Engelse versie van de website waarop de nieuwe tablet is te zien geopend.

De reden dat de Surface is te zien op de Nederlandse website is omdat deze week het bedrijf wereldwijd een nieuwe website heeft uitgerold met hetzelfde menu zo laat het bedrijf weten. Officieel is op dit moment de tablet alleen voor de Verenigde Staten aangekondigd. In de Verenigde Staten zal Microsoft zelfs 30 Pop-Up Stores gaan openen speciaal voor de verkoop van de tablet, dit met oog op de aankomende feestdagen.

Uitnodiging

Het zal waarschijnlijk duidelijk worden hoe het precies zit op 25 oktober als de lancering van de tablet evenals de officiële lancering van Windows 8 zal plaatsvinden in New York. Half september verstuurde Microsoft al uitnodigingen rond. Het evenement zal vijf uur gaan duren van 10:00 uur tot 13:00 uur lokale tijd, dit is 16:00 uur tot 19:00 uur Nederlandse tijd.

Lees meer over: , ,