Onderzeeboot HMS Ocelot toegevoegd aan Google Street View

Onderzeeboot HMS Ocelot toegevoegd aan Google Street View

Een onderzeeër digitaal bezoeken, dit kan nu met Google Street View. Het gaat om de HMS Ocelot die ligt bij de Historic Dockyard in de plaats Chatham in het Verenigd Koninkrijk, de onderzeeboot kwam op 17 november 1960 aan in Chatman en ging in augustus 1991 met pension om uiteindelijk verder te gaan als toeristische attractie die nog altijd open is.

De aan Street View toegevoegde foto's werden gemaakt door het Britse bedrijf CInsideMedia Ltd, goedgekeurd om bedrijfsfoto's te mogen maken voor Street View. Zelf even een bezoekje brengen aan de onderzeeboot kan door op deze link te klikken, je kunt van de voorkant naar de achterkant lopen. De Historic Dockyard kan ook worden bezocht.

Wat dat betreft voegt Google de laatste tijd steeds meer bijzondere beelden toe aan Street View. Zo werden recent beelden toegevoegd van Rivier de Theems, het Torentje in Den Haag en de Large Hadron Collider in Zwitserland. Ook werden er recent beelden toegevoegd van de TARDIS, een ruimteschip en tijdmachine afkomstig uit Doctor Who.