Ondertiteling in Silverlight Player Uitzending Gemist

De ondertiteling op Uitzending Gemist is nu beschikbaar gemaakt in de Silverlight Player waardoor ondertiteling ook beschikbaar komt voor gebruikers van Mac en Linux. Al bijna een jaar is op Uitzending Gemist ondertiteling beschikbaar in de Windows Media Player. De reacties op de ondertiteling waren positief al wilden sommige gebruikers de ondertiteling graag boven de knoppen van de speler zien en voor een groep gebruikers was het lastig om de ondertiteling aan de praat te krijgen.

Door ondertiteling beschikbaar te maken in Silverlight zijn beide punten opgelost. Uitzending gemist geeft Windows gebruikers dan ook het advies om standaard de Silverlight Player te gebruiken. De Silverlight Player kan tevens op andere websites worden geplaatst en bevat dan ook automatisch de ondertiteling.

Standaard de Silverlight Player gebruiken kan door op de knop Instellingen te klikken en hier te kiezen voor 'Silverlight Player' in plaats van de standaard geselecteerde 'Windows Media Player'. Klik daarna op 'Sla op'. De ondertiteling kan vervolgens geactiveerd worden door op de knop 'Ab' te klikken direct naast de volumeregeling.

Lees meer over: