Office voor iOS en Android in maart 2013 nog niet zeker

Vorig jaar december kwam er voor het eerst een bericht dat Microsoft bezig zou zijn met de ontwikkeling van een versie van Office specifiek voor de iPad. Een aantal maanden later werd ook duidelijk dat Office beschikbaar zou gaan komen voor Android. Het laatste bericht omtrent het pakket stamt uit juli toen Microsoft een vacature online plaatste.

Nu is daar het bericht van Microsoft dat Office zowel voor iOS en Android er aan zit te komen evenals voor Windows Phone, Windows RT, Mac OS en Symbian. Het nieuws is afkomstig van Microsoft product manager Petr Bobek die dit tijdens een evenement van het bedrijf in Tsjechiƫ heeft meegedeeld maar iets te snel heeft gepraat zo het lijkt. Vlak na de verklaring van Bobek heeft Microsoft namelijk zelf een reactie gegeven waarin het bedrijf zegt dat de informatie van Bobek niet correct is: "The information shared by our Czech subsidiary is not accurate. We do not have anything further to share at this time."

Bobek vertelde tevens dat het pakket voor iOS en Android pas in maart volgend jaar beschikbaar zal komen. Tevens is er het nieuws dat Office 2013 in december beschikbaar zal komen voor bedrijven en eind februari 2013 voor consumenten. Gezien de reactie van Microsoft is het even afwachten wanneer het pakket nu dus echt gaat komen. Prijzen voor de Verenigde Staten werden afgelopen maand al aangekondigd door Microsoft.

Lees meer over: ,