Office 2013 is klaar en komt in het eerste kwartaal 2013

Microsoft heeft laten weten dat de ontwikkeling van Office 2013 volledig is afgerond. Nu het kantoorpakket de RTM-status heeft bereikt is de fase van ontwikkeling en testen voltooid en kan er nu gekeken worden naar het uitbrengen van het pakket. De nieuwe versie van het pakket zal in het eerste kwartaal van volgend jaar beschikbaar komen, een preview zal al aanwezig zijn op apparaten voorzien van Windows RT die beschikbaar zullen zijn vanaf vrijdag 26 oktober, het moment dat Windows 8 zal worden gelanceerd.

Aanvullend krijgen degene die na 19 oktober Office 2010 aanschaffen een coupon om gratis te upgraden naar Office 2013 zodra het pakket volgend jaar is uitgekomen. Eerder deze week waren er ook berichten over Office voor iOS en Android. Tijdens een evenement in Tsjechië liet Microsoft product manager Petr Bobek weten dat de software voor iOS en Android in maart 2013 geïntroduceerd zou gaan worden, echter volgde al snel een reactie van Microsoft waarin het bedrijf liet weten dat de informatie van Bobek niet correct was.

Het laatste nieuws omtrent Office voor iOS en Android is dat de software in april volgend jaar gelanceerd zal worden maar dat er geen losse versies beschikbaar gaan komen. De software zal volgens de berichten alleen beschikbaar komen voor Office 365 abonnees.

Lees meer over: , , ,