Nu verplicht een titel invoeren voor berichten Blogger

Blogger logo Blogger heeft een vrij bijzondere wijziging doorgevoerd in de editor. Het is namelijk vanaf nu tot ongenoegen van diverse gebruikers verplicht om een titel voor een nieuwe bericht in te vullen voordat deze opgeslagen kan worden. Zodra er gestart wordt met het typen van een nieuw artikel zonder dat er eerst een titel ingevuld is zal er na enkele seconden al een melding direct onder het veld om een titel in te vullen verschijnen.

In de melding staat dat het invoeren van een titel verplicht is. Hoewel er een link 'Waarschuwing negeren' in de rode balk staat zal na het klikken op deze link de melding na een aantal seconden toch weer in beeld verschijnen. Niet iedereen is blij met deze wijziging want veel gebruikers kiezen pas een titel na het schrijven van een nieuw bericht.

Tevens zal het bericht als er geen titel is ingevuld niet automatisch worden opgeslagen wat ook vervelend is in het geval van langere berichten. Alternatief is om of eerst een definitieve of tijdelijke titel in te voeren om deze na afloop weer te wijzigen. Hoe dan ook moet er iets ingevuld worden want ook handmatig opslaan van het bericht is niet mogelijk.

blogger_verplichte_titel

Lees meer over: ,