Nu 400 applicaties in Windows Store voor Windows 8

Op dit moment is de nieuwe versie van Windows nog in ontwikkeling evenals de bijbehorende Windows Store waar applicaties voor het besturingssysteem gedownload kunnen worden. Gebruikers van de Release Preview, beschikbaar sinds 31 mei kunnen terecht in de Windows Store om tijdens de testperiode gratis applicaties te downloaden.

Het aantal applicaties in de Windows Store is in de afgelopen tijd langzaam gestegen en op dit moment zijn er volgens McAkins Online 400 applicaties beschikbaar voor alle gebruikers van de Release Preview van Windows 8. Nu is dit alleen voor de Release Preview, straks vanaf 26 oktober als Windows 8 eenmaal op de markt gekomen is zal dit aantal naar verwachting flink gaan stijgen en vanaf dat moment zullen er naast de nu alleen gratis applicaties ook betaalde applicaties in de Windows Store gaan komen.

De meeste applicaties zijn te vinden in de categorie Nieuws en weer, in totaal 63. In de categorie met spellen zijn 59 applicaties te vinden en in de categorie entertainment 47.

Lees meer over: ,