NOS debat trending topic op Twitter #nosdebat

De wereld houdt zich bezig met uiteraard Joran van der Sloot, de nieuwe clip van Lady Gaga, de MTV Movie Awards, de iPhone 4 en het NOS debat zo blijkt uit de trending topics op Twitter. Dit was eerder ook al het geval met het RTL Twitterdebat. Op het moment van schrijven zijn er sinds de start van het debat meer dan 6000 tweets geplaatst met de hashtag door iets meer dan 3300 gebruikers.

De NOS besteedt in de uitzending ook zelf aandacht aan Twitter net als dit gebeurde tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Zo vroegen vanavond veel Twitteraars zich af waarom de lijsttrekkers allemaal een oortje in hebben, een vraag die net in de uitzending werd behandeld. Dit bleek te zijn omdat men elkaar dan beter kan verstaan.

Verder worden er veel vergelijkingen gemaakt met het recente debat van RTL. Over het algemeen komt het debat van vandaag er beter uit.

Je kunt eventueel het debat bekijken via twitstream.net/nosdebat. Hier worden naast de stream alle tweets geplaatst met de hashtag. Het is wel zo dat dit vrij vlug gaat :-).

Lees meer over: , ,