Nokia en Windows Phone nemen iPhone 5C en iPhone 5S op de hak

Gisteravond presenteerde Apple de nieuwe iPhone 5S in het goud, zwart en zilver en daarnaast werd de 100 dollar goedkopere iPhone 5C gepresenteerd. De iPhone 5C is er in de kleuren groen, wit, blauw, roze en geel en daarnaast heeft Apple een aantal speciale hoesjes gemaakt voor de iPhone 5C eveneens beschikbaar in meerdere kleuren.

Al snel na de presentatie van Apple plaatste Nokia een bericht op Twitter om Apple te bedanken. Het bericht werd voorzien van de onderstaande foto waarin staat dat imitatie de hoogste vorm van vleierij is. Het bedrijf verwijst hiermee naar de eigen Lumia toestellen die net als de iPhone 5C beschikbaar zijn in meerdere kleuren zoals groen, rood en geel.

nokia_iphone5c

Met het onderstaande bericht verwijst Nokia naar de gouden iPhone 5S.

nokia_iphone5s

Windows Phone

Naast het bericht van Nokia op Twitter werden er ook een aantal tweets geplaatst op het officiële account van Windows Phone met diverse verwijzingen naar zowel de iPhone 5C als de nieuwe iPhone 5S. Zo werd onder andere het onderstaande bericht geplaatst.

Microsoft doet dit wel vaker met Windows Phone en zo neemt het team ook regelmaat Android op de hak, iets wat ook wel eens anders uitpakte dan de bedoeling was.

windows_phone_5c

Lees meer over: , , , ,