Nog geen goedkeuring Voice search-update Google voor iOS

De enkele weken geleden door Google aangekondigde update voor de applicatie voor iOS wacht nog altijd op goedkeuring van Apple. Op 8 augustus kondigde Google Voice Search voor iOS aan nadat deze functionaliteit al enkele weken eerder voor Android was uitgebracht maar tot op heden is de update nog altijd niet beschikbaar in de Apple Store.

Volgens een woordvoerder van Google is de update al een week voor de officiële aankondiging ingediend bij Google maar tot op heden is er geen goedkeuring van Apple, Google heeft nog niet van het bedrijf vernomen waarom de goedkeuring er nog niet is.

De functionaliteit heeft wel veel gemeen met Siri op de iPhone 4S maar dit zou niet hoeven uitmaken gezien het gegeven dat er al meerdere applicaties beschikbaar zijn in de App Store die ook veel gemeen hebben met Siri. Het is eerder voorgekomen dat Apple wat traag was met goedkeuren van een applicatie die veel gemeen had met Siri, dit ging om een applicatie die drie maanden lang werd afgewezen maar uiteindelijk wel verscheen.

Lees meer over: , , , ,