Nieuwe versie van Skype voor Android

Skype heeft een nieuwe versie van de applicatie voor Android uitgebracht, versie 3.0 kent de nodige verbeteringen ten opzichte van de vorige versie. Als eerste is Skype voorzien van een verbeterde layout en is de applicatie nu geoptimaliseerd voor grotere schermen zodat deze ook goed gebruikt kan worden tablets zoals de Nexus 7 van Google, de Samsung Galaxy Tab 2, de Motorola Xoom en de Asus Transformer Prime.

Nieuw is verder de mogelijkheid om in te kunnen loggen met een Microsoft account en te kunnen chatten met contactpersonen uit Windows Live Messenger. Om dit laatste te kunnen is het vereist om een Microsoft account samen te voegen met een account van Skype. Als laatste zijn de nodige bugs opgelost. De applicatie is hier te downloaden.

Recent liet Skype nog weten tijdens de negende verjaardag van het programma dat de applicatie voor Android al meer dan 70 miljoen keer gedownload was, inmiddels zou dit al meer dan 100 miljoen keer zijn. In totaal heeft Skype nu 280 miljoen maandelijkse gebruikers wereldwijd en onlangs werd er nog een applicatie voor Windows 8 uitgebracht.

Lees meer over: ,