Nieuwe versies applicaties Twitter met nieuwe locaties Trends

twitter_ios_logo Twitter heeft een nieuwe versie uitgebracht van de applicatie voor iOS evenals voor Android. Versie 5.6 brengt een aantal verbeteringen met zich mee waarbij de belangrijkste toevoeging is Trends van honderden locaties wereldwijd is. Tot op heden kon je in de applicaties niet de locatie om Trends van te bekijken wijzigen maar dit moest gedaan worden op Twitter.com. Dankzij de update kun je de locatie wijzigen door te gaan naar het overzicht met alle Trends en onderaan te klikken op de knop Wijzig locatie. Vorige maand voegde Twitter nog 160 nieuwe locaties toe aan Trends waaronder Utrecht.

Wat betreft de applicatie voor de iPhone en de iPad is onderaan het overzicht met Trends een knop Ontvang gepersonaliseerde trends toegevoegd. Verder is er een optie toegevoegd aan de applicatie om vrienden uit te nodigen voor Twitter, video's van Vine spelen beter af, reacties op retweets tonen nu zowel de auteur als de retweeter en er zijn diverse bugs opgelost. Twitter voor iOS downloaden kan hier in de App Store van Apple.

Wat betreft de applicatie voor Android kan er nu sneller geschakeld worden tussen accounts, de instellingen kunnen geopend worden via de menuknop en diverse bugs in de applicatie zijn opgelost door Twitter. Twitter voor Android downloaden kan hier.

twitter_ios_trends

Blog

Behalve het vernieuwen van de applicatie voor iOS heeft Twitter de eigen blog ook voorzien van een nieuwe layout. De officiele blog van Twitter is te vinden op http://blog.twitter.com.

Lees meer over: , , , ,