Nieuwe versie Instagram kan foto’s schalen en uitsnijden

Instagram heeft nieuwe versies uitgebracht van de applicaties voor iOS en Android, wat betreft iOS gaat het om de grootste update sinds een jaar. Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd in de applicatie maar de meest belangrijke toevoeging is toch wel het kunnen schalen en uitsnijden (Scale en Crop) van een foto. Om foto's op deze manier te bewerken moest je voorheen een alternatieve applicatie gebruiken en deze mogelijkheden stonden dan ook al langer hoog op de verlanglijstjes van gebruikers.

Naast de toevoeging van deze features is de interface bijgewerkt, is er een nieuwe filter 'Willow', is er een vernieuwde nieuwsfeed, een nieuw welkomstscherm en de tiltshift-functie is bijgewerkt. Bewerkte foto's worden vanaf nu geplaatst in een apart Instagram album en als laatste is 'oneindig scrollen' toegevoegd voor onder meer profielen.

Instagram versie 3.2 voor iOS is nu beschikbaar in de App Store van Apple en kan hier gedownload worden, versie 3.3 voor Android kan hier gedownload worden in Google Play.

Lees meer over: , , , ,