Nieuwe versie Google Search voor iPhone [screenshots]

Google heeft een nieuwe versie van de zoekapplicatie voor de iPhone uitgebracht, de vorige keer dat de applicatie flink op de schop ging was iets meer dan een jaar geleden. De interface van de nieuwe versie is geheel ververst en er volledig op gericht om zo snel mogelijk te kunnen zoeken en tevens sneller andere Google apps te openen. Naast dat alles sneller opent worden ook suggesties tijdens het typen een stuk sneller getoond.

Zoekresultaten

Zo zie je direct als je de nieuwe applicatie opent dat het zoekveld nu groter is gemaakt en de verschillende opties zoals Spraak en Goggles zijn verplaatst naar onderen. Via de knop Toepassingen die ook onderin staat open je snel andere producten en applicaties die zich al op je iPhone bevinden. Na het typen van een zoekopdracht worden de verschillende zoekmachines, afbeeldingen, plaatsen en video's onderaan het venster geplaatst.

Zodra je op een website in de zoekresultaten drukt wordt deze in een nieuw panel geopend zodat je snel weer terug kunt naar de zoekresultaten. In het panel dat opent heb je onderaan een aantal opties, zo open je de website snel in Safari maar kun je ook de website delen per e-mail en er staat een knop om te zoeken op de geopende pagina. Ook het zoeken naar afbeeldingen is flink aangepakt en je slide nu eenvoudig door de resultaten heen waarbij elke afbeelding een optie heeft om deze op te slaan of te delen.

Screenshots

Hieronder een aantal screenshots van de applicatie die hier gedownload kan worden.

Lees meer over: , ,