Nieuwe versie Google Chrome voor iOS met betere integratie Google Apps

Nieuwe versie Google Chrome voor iOS met betere integratie Google Apps

Google heeft een nieuwe versie van browser Google Chrome voor iOS uitgebracht. De nieuwe versie van de browser heeft net als veel andere apps een nieuw uiterlijk gekregen en een nieuw icoon, meer in lijn met het nieuwe design van iOS 7. Nieuw is een betere integratie met andere apps van het bedrijf waar makkelijker en sneller naar geschakeld kan worden. Als je eenmaal ingelogd bent in de browser met je account van Google en je opent een andere app van het bedrijf dan kun je in deze app inloggen middels een enkele klik. Tevens kunnen makkelijker accounts toegevoegd worden via in de instellingen.

Daarnaast kunnen links in de browser nu rechtstreeks worden geopend in andere apps van Google zoals YouTube, Google Maps, Gmail, Google Drive en Google+. Deze verschillende apps moeten dan uiteraard wel geïnstalleerd zijn. Als voorbeeld noemt Google een zoekopdracht naar een Thais restaurant, het adres van het betreffende restaurant zal dan openen in de app van Google Maps. Via de opties van Google Chrome kan worden ingesteld welke apps geopend mogen worden vanuit de browser.

Met de update is tevens Voice Search beter geworden, verbeteringen in gedrag in modus voor volledig scherm en er zijn bugs opgelost. Google Chrome voor iOS downloaden kan hier in de App Store. De browser is overigens alleen beschikbaar voor iOS 6 en iOS 7.

chrome_ios_7

Lees meer over: , , , , ,