Nieuwe versie Facebook voor iPhone

Facebook heeft een nieuwe versie van de applicatie voor de iPhone uitgebracht. Met de nieuwe versie kun je nu ook op de iPhone de nieuwe Timeline van andere gebruikers bekijken (mits geactiveerd) zoals dit sinds afgelopen donderdag ook kan op toestellen met Android en op de mobiele versie van de site, m.facebook.com.

Afgelopen donderdag maakte Facebook bekend dat Timeline nu wereldwijd voor alle gebruikers beschikbaar is gemaakt sinds de introductie in september. De nieuwe profielpagina is nog niet te bekijken op de iPad, dit volgt in een later stadium. Naast deze toevoeging is de applicatie een stuk sneller, je hebt nu toegang tot vriendenlijsten, abonnees en abonnementen en foto’s zijn eenvoudiger te bekijken en te uploaden.

De applicatie is hier te downloaden.

Android

Dan is er nog ander nieuws rondom de app voor Android en voor de iPhone. Voor het eerst heeft Facebook voor Android meer dagelijks actieve gebruikers dan Facebook voor de iPhone. Het is wat dat betreft snel gegaan met de app voor Android die in 2009 werd uitgebracht, een jaar nadat de app voor de iPhone beschikbaar kwam.

Lees meer over: ,