Nieuwe versie Facebook uitgebracht voor iOS (versie 5.5)

Facebook LogoFacebook heeft een nieuwe versie uitgebracht van de algemene applicatie voor iOS. In de nieuwe versie zijn volgens de release-notes verbeterende knoppen voor het leuk vinden, reageren en delen van berichten doorgevoerd en verder wordt aangegeven dat je met de knop Delen nu eenvoudig verslagen in je nieuwsoverzicht opnieuw kunt delen.

Voor gebruikers in de Verenigde Staten en Canada heeft het sociale netwerk nog een extra feature doorgevoerd in versie 5.5. Begin januari werd er voor gebruikers in Canada een feature toegevoegd aan Facebook Messenger voor iOS en Android om andere gebruikers gratis te kunnen bellen (VoIP) met de applicatie en half januari werd deze feature ook beschikbaar gemaakt voor gebruikers in de Verenigde Staten. Het gratis kunnen bellen is door Facebook nu ook toegevoegd aan de algemene applicatie.

Het is niet duidelijk wanneer deze feature verder zal worden uitgerold naar andere landen. Versie 5.5 van de applicatie voor iOS kan hier in de App Store worden gedownload.

facebook_free_call

Bron screenshot: Techcrunch.com

Lees meer over: ,