Nieuwe versie Bing Bar uitgebracht

Er is een nieuwe versie van de Bing Bar uitgebracht door Microsoft die gericht is op het snel toegang geven tot hetgeen wat je dagelijks doet. Denk hierbij aan Facebook, zoeken en e-mail checken. Microsoft heeft gekeken naar hoe gebruikers de eigen producten gebruiken en waar ze de meeste tijd online doorbrengen. Gebruikers willen volgens Microsoft met name een eenvoudige manier om op de hoogte te blijven van de dingen die ze belangrijk vinden zoals Facebook, e-mail, het weer en verkeersinformatie.

Facebook

Facebook speelt een belangrijke rol in de Bing Bar. Als je eenmaal je Facebook account hebt gekoppeld verschijnen er meldingen van het sociale netwerk in de werkbalk en je hebt tevens snel toegang tot de news feed om snel berichten van vrienden te zien, foto's bekijken, je eigen status te updaten en eventueel reacties te plaatsen.

Mail

Wat betreft e-mail is er ondersteuning voor een reeks verschillende providers waaronder uiteraard Windows Live Hotmail maar ook Gmail en Yahoo! Mail die tegelijkertijd gekoppeld kunnen worden. Na het koppelen kan je even snel kijken naar e-mailberichten.

Downloaden

De Bing Bar kan hier rechtstreeks gedownload worden en is alleen beschikbaar voor Internet Explorer 7 of hoger op Windows 7, Windows Vista, Windows XP met SP3.