Nieuwe uitbreidingen voor Twitter

Een aantal uitbreidingen voor Twitter. Als eerste is er een nieuw tabblad gemaakt @gebruikersnaam met een overzicht van diverse zaken. Door hierop te klikken krijg je een overzicht in beeld met berichten die je hebt geplaatst en als favoriet gemarkeerd zijn door andere gebruikers. Tevens zie je hier een overzicht van je eigen berichten die geretweet werden door andere gebruikers maar ook nieuwe volgers worden hier getoond.

Activity

Als tweede is er een nieuw tabblad genaamd Activity. Hier zie je informatie over degene die je volgt. Bijvooorbeeld welke berichten zij hebben geretweet, gemarkeerd als favoriet en wie ze zijn gaan volgen. Screenshots van beide tabbladen zie je hieronder.

Korte Links

Dan is er nog een andere uitbreiding die al eerder werd aangekondigd. Twitter gaat vanaf aanstaande maandag testen met het automatisch verkorten van links die langer zijn dan 20 karakters. Het gaat nog om een klein percentage maar het kan dus goed zijn dat je vanaf volgende week ineens 't.co' links in berichten voorbij ziet komen.

Tweet

Dan de laatste toevoeging. Als je bent ingelogd op Twitter.com en het profiel van een andere gebruiker opent dan staat er nu bovenaan de timeline een vermelding om snel een bericht te plaatsen gericht aan de desbetreffende persoon.

Lees meer over: