Nieuwe testversie Windows 8.1 uitgelekt

Een nieuwe testversie van Windows 8.1 is uitgelekt op internet, het was al een aantal maanden geleden dat de laatste testversie van de update voor Windows 8 uitlekte.

In Windows 8.1 build 9471 zijn een aantal nieuwe features te zien waaronder een werkende Help + Tips applicatie bestaande uit diverse tips en video's die gebruikers moeten helpen met het uitvoeren van diverse handelingen binnen de interface van Windows 8.1, de tips zijn met name gericht op nieuwe gebruikers. Tips worden ook getoond binnen de applicaties die standaard deel uitmaken van Windows. In deze applicaties zoals Mail en Agenda zijn tevens onderin drie stippen te zien waarmee de werkbalken met extra opties en alle instellingen makkelijker geopend kunnen worden.

De mailapplicatie heeft een nieuwe navigatiebalk aan de linkerkant gekregen waarmee onder andere mappen en contactpersonen snel geopend kunnen worden. Skype is nu standaard geïnstalleerd. Alle gevonden wijzigingen in de update worden doorgenomen in de onderstaande video. Het is de verwachting dat Microsoft later deze maand de definitieve versie van Windows 8.1 geleverd zal gaan worden aan computerfabrikanten.

Lees meer over: ,