Nieuwe iPad vanaf aanstaande vrijdag in Nederland

Ondanks dat de levertijd van de iPad 2 in de Verenigde Staten inmiddels omhoog is gegaan zal de iPad 2 aankomende vrijdag wel gewoon in Nederland en 24 andere landen gaan verschijnen. Wie in de Verenigde Staten een iPad 2 bestelt zit nu al met een levertijd van 4 tot 5 weken. Bij het bestellen is tevens een limiet van maximaal twee exemplaren per bestelling van toepassing. De iPad 2 is er in het wit en in het zwart, komt met twee camera's en is lichter en dunner dan de vorige versie.

Aanvullend daarop kun je eventueel een iPad Smart Cover bestellen die tegelijkertijd werd geïntroduceerd met de iPad 2. Wanneer je de Smart Cover opent, wordt je iPad meteen ingeschakeld. Als je de Smart Cover sluit, wordt automatisch de sluimerstand actief.

Andere landen

Naast Nederland komt de iPad 2 beschikbaar in de landen, Australië, België, Canada, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Duitsland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Mexico, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Spanje, Portugal, Zweden, Zwitserland, Oostenrijk, en het Verenigd Koninkrijk.

Aanvankelijk zou de iPad 2 ook naar Japan komen maar vorige week liet Apple weten dit uit te stellen vanwege de aardbeving en de tsunami waardoor het land werd getroffen.

Prijzen

De prijzen zijn als volgt. Het 16 GB model kost € 479,-, het 32 GB model € 579,- en het 64 GB model kost € 679,-. De iPad 2 met Wi-Fi + 3G is verkrijgbaar voor een prijs van € 599,- voor het 16 GB model, € 699,- voor het 32 GB model en € 799,- voor het 64-GB model.

Lees meer over: ,