Nieuwe homepage voor Twitter, voor gebruikers die niet zijn ingelogd

Nieuwe homepage voor Twitter, voor gebruikers die niet zijn ingelogd

Twitter heeft een nieuwe homepage en het gaat dan specifiek om de homepage die in beeld komt voor gebruikers die niet ingelogd zijn. De homepage van Twitter.com krijgt namelijk maandelijks veel bezoek maar deze bezoekers loggen vervolgens niet in terwijl ze wel graag willen weten volgens het bedrijf wat er zoal gaande is op het sociale netwerk.

Met de nieuwe homepage speelt Twitter hier op in. Als eerste staat het zoekveld prominent in beeld, deze ontbrak in de oude versie van de homepage. In zowel de linkerkolom als in de middelste kolom staan een aantal onderwerpen zoals Nieuws, Sport, Entertainment, Muziek en Politiek, door op een onderwerp te klikken komt er een timeline in beeld met berichten afkomstig van populaire accounts gerelateerd aan het gekozen onderwerp. In de middelste kolom zijn de onderwerpen voorzien van een afbeelding. Aan de rechterkant staat het formulier om in te loggen en eronder een knop om een nieuw account te maken.

In eerste instantie is de nieuwe homepage alleen voor de Verenigde Staten beschikbaar maar het is wel de bedoeling om de homepage in meerdere landen te gaan uitrollen. Hieronder zie je een screenshot met eronder een screenshot van de oude homepage.

twitter_homepage_niet_ingelogd

twitter_homepage_april_2015

Lees meer over: