Nieuwe foto’s tonen iPad 5 in het grijs en in het zilver, net als iPhone 5S

Nieuwe foto’s tonen iPad 5 in het grijs en in het zilver, net als iPhone 5S

Het is de verwachting dat Apple volgende maand op dinsdag 15 oktober de nieuwe iPad 5 zal gaan presenteren evenals de nieuwe iPad Mini 2. Nu een maand voor deze presentatie zijn er opnieuw foto's online geplaatst van de iPad 5 door de Australische blogger Sonny Dickson die in de afgelopen tijd al meerdere keren foto's online plaatste van de iPad 5, onderdelen van de iPad 5 maar ook van de nieuwe iPhone 5S en de nieuwe iPhone 5C.

Op de nieuwe foto's is de iPad 5 voor het eerst te zien in de kleur grijs, recent dook er al een foto op van een grijze iPad Mini 2. Eerder deze maand begon Apple met het gebruik van deze kleur voor de iPhone 5S ter vervanging van de kleur zwart en inmiddels zijn de iPods ook verkrijgbaar in deze kleur. Het ontwerp van de nieuwe iPad neigt zoals al duidelijk was meer naar de iPad Mini, zo beschikt het apparaat over dunnere randen waardoor deze iets minder breed zal worden, het zou gaan om in totaal 1,5 centimeter.

Het scherm zal naar verwachting hetzelfde blijven qua formaat (9,7 inch). Tevens zal de nieuwe iPad twee gescheiden volumeknoppen gaan krijgen. Hieronder zie je enkele foto's van de iPad 5, de overige foto's waaronder van enkele onderdelen bekijk je hier.

ipad_5_2

ipad_5_1

Lees meer over: ,