Nieuwe feature Foto’s van jou! voor Instagram

Instagram logo Instagram heeft de applicaties voor iOS en Android voorzien van een update. De belangrijkste toevoeging in deze nieuwe versie van de populaire fotoapplicatie is 'Foto's van jou!' waarmee een overzicht kan worden bekeken van alle foto's waarin je bent getagged. Zodra je opgenomen bent in een foto door een andere gebruiker zul je hierover een melding ontvangen en zal de foto automatisch worden toegevoegd aan Foto's van jou.

Tegelijkertijd als je zelf nieuwe foto's maakt kun je eenvoudig mensen die staan op de foto's taggen net zo makkelijk als dat je hashtags kunt toevoegen zo geeft Instagram aan. Als gebruiker kun je alleen zelf mensen toevoegen aan je eigen foto's. Naast mensen is het ook mogelijk om andere soorten accounts zoals bijvoorbeeld van een bedrijf toe te voegen aan een gemaakte foto. Het Foto's van jou! gedeelte is afgeschermd voor de rest van de wereld tot 16 mei, tot deze dag heb je de tijd om met het onderdeel te spelen.

Naast de bovengenoemde toevoegingen heeft Instagram een functie toegevoegd om makkelijk feedback over bugs te kunnen melden. Als laatste staan nu privacyinstellingen op het scherm Profiel in Je profiel bewerken. Instagram 3.5 voor iOS kan hier worden gedownload in de App Store. Instagram versie 3.5 voor Android vind je hier in Google Play.

Lees meer over: , , ,