Nieuwe satellietbeelden en 45-graden foto’s Google Maps

Google heeft nieuwe hoge resolutie foto's satellietbeelden toegevoegd aan Google Maps, het gaat om nieuwe beelden van een groot aantal landen echter Nederland staat niet in de lijst. Tevens zijn er door Google nieuwe 45-graden foto's toegevoegd van diverse steden.

In Nederland kan Rotterdam als eerste Nederlandse stad sinds april onder een hoek van 45 graden bekeken worden evenals een aantal andere steden wereldwijd. Hier zijn nu 37 Amerikaanse steden aan toegevoegd en 14 steden in andere landen. Het gaat om: Dijon, Toulouse, Grenoble, Clermont-Ferrand, Troyes, Angers en Lyon in Frankrijk, Coimbra in Portugal, Winnipeg in Canada, Oberhausen in Duitsland, Newcastle in het Vereningd Koninkrijk, Palermo, Livorno en de vanwege de toren beroemde stad Pisa in Italië.

De Toren van Pisa kan dus ook bekeken worden. De toren waarvan de bouw al in 1173 begon kan dankzij de afgelopen jaar afgeronde restauratiewerkzaamheden nog zeker 200 jaar veilig blijven staan. De restauratiewerkzaamheden namen twintig jaar in beslag.

Lees meer over: ,