Nieuw uiterlijk voor Facebook vriendschapspagina’s

Misschien wist je niet eens dat deze pagina's uberhaupt bestonden op Facebook, de vriendschapspagina's waarop je de vriendschap met een andere gebruiker kunt bekijken. Deze pagina kan geopend worden door naar de Timeline van een vriend te gaan en onder de opties te klikken op het menu 'Vriendschap bekijken'. Je krijgt dan een nieuwe pagina te zien waarop staat sinds wanneer je een connectie hebt met de betreffende gebruiker, welke berichten je ooit op het profiel van diegene hebt geplaatst, een overzicht van alle gemeenschappelijke vrienden en welke pagina's op Facebook door beiden zijn geliked.

Deze pagina's worden nu voorzien van een volledig nieuwe layout waardoor deze meer gaat lijken op een profielpagina. Zoals in de onderstaande screenshot is te zien heeft de pagina een grote foto gekregen bovenaan met eronder alle activiteiten in een chronologische volgorde. Via de kleine thumbs zijn de foto's die ooit gedeeld zijn te bekijken. Rechtsboven staat een knop waarmee de vriendschap gedeeld kan worden.

Het kan zijn dat je de nieuwe vriendschapspagina's nog niet direct ziet, het sociale netwerk rolt de nieuwe layout voor de pagina's zoals gebruikelijk langzaam uit naar alle gebruikers.

Lees meer over: